Om Gladsaxe Nyt

Gladsaxe Nyt er et lokalt nyhedsmedie – en internetbaseret lokalavis for Gladsaxe Kommune. Mens traditionelle papirbaserede ugeaviser har deadline en gang om ugen – så har Gladsaxe Nyt løbende deadline.

Gladsaxe Nyt ønsker ikke blot at afspejle udviklingen i lokalsamfundet, men også være med til at sætte dagsordenen gennem en aktiv journalistik, kommentarer og debatindlæg.

Gladsaxe Nyt vil gerne skrive om de ting, som rør sig i lokalområdet. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du kender til en god historie, har oplysninger om loppemarkeder, teaterforestillinger etc, eller andet som du selv syntes kunne være interessant at læse om i Gladsaxe Nyt.

Gladsaxe Nyt modtager også gerne fotos af lokale begivenheder. Vi kan desværre ikke udbetale honorar for brug af billeder, men vi sørger for, at du bliver krediteret på behørig vis.

Redaktionen modtager gerne indlæg om arrangementer, aktiviteter, navnestof (runde fødselsdage, jubilæer, bryllupper, udnævnelser, dødsfald m.v.) samt læserbreve.

Vi kan ikke garantere optagelse af alt indsendt materiale og redaktionen forbeholder sig ret til at behandle pressemeddelelser journalistisk (gælder ikke læserbreve).

Gladsaxe Nyt påtager sig intet ansvar for materiale indsendt uopfordret.

Tips, fotos og artikler kan sendes til redaktionen@gladsaxenyt.dk.

Gladsaxe Nyt udgives af Local Media

Postadresse:
Gladsaxe Nyt
Local Media
v/Rolf Larsen
Ladegårdsparken øst 15 4.th.
4300 Holbæk

Tlf.: 60 65 68 37

Ansvh. redaktør: Rolf Larsen.

CVR: 30774655