To Gladsaxe-hold i toppen af FDM DASU Classic

Erik og Kim Bach Sørensen sendes af sted fra Sorø af Poul Hansen.

Erik og Kim Bach Sørensen sendes af sted fra Sorø af Poul Hansen.


Årets sidste afdeling af FDM DASU Classic, historisk pålidelighedsrally for biler over 25 år, blev en gyser af rang. Efter finalen på de små veje mellem Kolding og Herning endte to hold fra Sports Motor Klubben Gladsaxe i toppen af den samlede stilling og i finaleløbet.

Løbet blev kørt lørdag d. 24. oktober med start fra Sorø, Århus og Kolding, og løbsarrangørerne fra Kolding fik virkelig lagt grobund for en rigtig herredyst i alle tre klasser, Ekspert, Sport og Touring.

Det var som om, at mange deltagere hjemmefra havde besluttet, at der skulle kæmpes igennem – og det blev der. Det betød dog ingenting for far og søn, Erik og Kim Bach Sørensen, Sports Motor Klubben Gladsaxe, der som altid startede velforberedte og kørte den 325 km lange rute på sikker vis. Dermed sikrede holdet sig andenpladsen i Ekspertklassen i årets turnering, dog kun to point efter nummer et, Søren Dahl og Thomas Petri, som havde sikret sig denne placering inden lørdagens løb.

Claus Bernard og Jan Petersen ankommer til pausen i Brande.

Claus Bernard og Jan Petersen ankommer til pausen i Brande.


I lørdagens løb sikrede debutanterne Claus Bernhard og Jan Petersen, også fra Sports Motor Klubben Gladsaxe, i en Alfa Romeo Junior Z, sig en fornem førsteplads i Touring klassen og signalerer med dette resultat, at konkurrenterne i den kommende sæson FDM DASU Classic 2010 får kamp til stregen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *