Biler, Cykler og æblemost på Rådhuspladsen

Få presset most af havens frugter eller tag på cykeltur med hele familien.

Mange frivillige i Gladsaxe bruger fritid på projekter, der kommer miljøet til gode og på lørdag kan du møde nogle af dem på Rådhuspladsen og i Rådhusparken. Her vil det blandt andet være muligt at få presset most af havens frugter eller komme med i en delebilordning.

Du kan også låne Mosterierne med hjem via GrøntIDÉcenter, der også udlåner et mobilt hønsehus eller en rullerenser, der kan fjerne ukrudt.

Elbiler og delebiler
Gladsaxe Kommune har investeret i fire elbiler, som du desuden kan komme og se og høre mere om. Derudover vil Gladsaxe Delebiler fortæller om, hvordan du som borgere i Gladsaxe kan få let og billig adgang til en bil uden at skulle tænke på mekaniker, vægtafgift og egen bilforsikring.

Cykling for børn og voksne
Dansk Cyklistforbund Gladsaxe stiller en cykel-manøvrebane op, som den 6-12 kan teste deres cykelevner på. Børnene skal selv medbringe cykel og cykelhjelm. Der er præmier til alle, der gennemfører.

Der er også mulighed for, at hele familien kan tage på cykeltur på den nye “Svalerute” rundt i kommunen.Den grønne guide i Gladsaxe arrangerer cykelturen, som starter kl. 10 og varer ca. fire timer. Ruten er på 28 km og begynder og slutter ved grøntIDÉcenter. Der vil være frokostpause undervejs – så husk madpakken. Man behøver ikke tilmelde sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *