33-årig fængslet for voldtægtsforsøg

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk


15-årig pige forsøgt voldtaget på en legeplads ved Tjele Allé.

En 33-årig mand fra København blev i dag varetægtsfængslet i en uge- sigtet for forsøg på voldtægt af en 15-årig pige. Det skriver Netavisen Sjælland.

Ifølge anmeldelsen, foregik voldtægtsforsøget tirsdag d. 14. juli på et tidspunkt mellem kl. 15 og 16.

Pigen har forklaret politiet, at hun havde befundet sig på en legeplads i en park, der ligger ved Tjele Allé i Bagsværd, da en ukendt mand antastede hende.

Han satte sig på en gynge ved siden af hende og begyndte at tale til hende om løst og fast. Pigen anede ikke uråd, da manden umiddelbart virkede venlig nok.

Da hun kort efter sagde, hun ville gå hjem, tog gerningsmanden fat om nakken på hende og førte hende hen til en bænk bag gyngerne. Her holdt han hende fast, så hun ikke kunne løbe og løftede hende op på sit skød.

Manden forsøgte at kysse hende bl.a. på nakken, munden og på brysterne og befølte hende uden på tøjet på brysterne og i skridtet. Samtidig fortalte han flere gange, at han ville have sex med hende.

Pigen var meget bange og sagde gentagne gange, at hun ville hjem. Hun forsøgte at skubbe hans hænder væk og komme fri, men han tog halsgreb for at holde hende fast.

Lidt efter kom to piger cyklende, hvilket fik manden til at løsne sit greb. Pigen vristede sig løs og løb fra stedet. Ved en parkeringsplads ved en børnehave gemte hun sig grædende bag en høj hæk. Her blev hun fundet af en mor, der netop kom fra børnehaven. Pigen fortalte, hvad der var sket, og sammen med sin mor, kontaktede hun politiet.

Ifølge netavisen-sjaelland.dk blev den 33-årige anholdt på et pizzaria, hvor han arbejdede, efter at pigen havde udpeget ham som gerningsmanden.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *