Sætter fokus på far med ny legestue

Arkivfoto: duncanreid / Pixabay

Et nyt tilbud giver fædre mulighed for at mødes og lege sammen med deres børn på 0-3 år

Tilbuddet, der har fået navnet “Fars Legestue” kan fædre til børn på 0-3 år hver uge lege og tumle med deres barn, drikke en kop kaffe og hygge sammen med andre fædre.

Fars Legestue åbner første gang torsdag 10. oktober klokken 13-16 i De Frivilliges Hus på Taxvej. Herefter er der åbent hver torsdag samme tid og sted. Man skal ikke tilmelde sig og det er helt gratis at deltage – man møder bare op med sit barn.

Faste rammer og svar på spørgsmål
En tovholder vil være til stede, være med til at skabe god stemning og sørge for, at der er frisk kafe på kanden. I ulige uger kigger Sundhedsplejersken forbi i en time fra 14.30, så man har mulighed for at få svar på sine spørgsmål.

Tilbuddet er både til fædre på barsel og fædre, der har valgt at tage en dag med deres barn eller børn.

Fædres rolle i dag
Det har stor betydning, at far og barn får en god relation helt fra starten af barnets leveår. Samtidig er øremærket barsel til fædre på vej til at træde i kraft, og fædre deltager i dag i forvejen i fødsel og pasning, fordi de har lyst til at være til stede og lægger vægt på nærvær og tid med barnet.

Fars Legestue på Taxvej er den ottende i landet og den åbnet i samarbejde med Forum for Mænds Sundhed, som har projekt Far for Livet, støttet af Nordea Fonden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *