23-årig varetægtsfængslet i sag om drabsforsøg i Søborg

En 23-årig mand er i dag blevet varetægtsfængslet, sigtet for to drabsforsøg i henholdsvis Søborg og Ballerup.

Den 23-årige har i nogen tid været eftersøgt af Københavns Vestegns Politi, men natten til i dag blev han anholdt i Husum efter han sammen med en 22-årig mand forsøgte at stikke af fra en hundepatrulje i Rødovre i en stjålet bil.

Københavns Vestegns Politi sætter den 23-årige i forbindelse med en hændelse på Nordfrontvej i Søborg den 30. juni, hvor en 36-årig mand blev skudt og stukket med kniv.

Han sigtes desuden for at skyde en 28-årig mand i benet på Pederstrupstien i Ballerup den 20. juli.

I efterforskningen af drabsforsøget i Søborg er to andre mænd på 22 og 26 år i forvejen varetægtsfængslet, og en 36-årig mand er varetægtsfængslet in absentia. I samme sagskompleks er også to kvinder på 31 og 41 år varetægtsfængslet.

Retsmødet foregik i Retten i Glostrup og blev holdt for lukkede døre. Retten bestemte, at den 23-årige skulle varetægtsfængsles foreløbig til den 22. august.

– Efterforskningen af de to drabsforsøg pågår fortsat og peger foreløbig ikke i retning af motiver, der kan relateres til bander, men angiveligt udspringer af uenighed mellem personer med kriminelle tilhørsforhold, siger efterforskningsleder Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *