Kom til workshop i naturfotografi

Arkivfoto: PublicDomainPictures / Pixabay

Kan du lide, at tilbringe din fritid i naturen, og holder du af at fotografere det du møder på din vej? Mangler du gode råd og vejledning i fototeknikker, komposition og det gode motiv, og vil du samtidig lære mere om Radiomarkens mangfoldige natur? Så har du nu muligheden for, at deltage i et workshop-forløb i naturfotografi, som både byder på dybdegående og professionel undervisning i fotografi, samt naturvejledning i Radiomarken.

Bag workshoppen står Grønt IDÉcenter og fotograf Mikkel Østergaard.

Workshoppen er et forløb med i alt ca. 10 timers undervisning, fordelt ud over tre dage i september måned. Hver kursusgang har sit eget tema, hvor er både er introduktion til områdets natur og indføring i specifikke fototeknikker m.m.

Som afrunding på workshop-forløbet udvælges de bedste billeder fra hver deltager, som efterfølgende vil blive professionelt printet og udstillet på Værebro Bibliotek.

Kompetent underviser
Underviseren er Mikkel Østergaard, som er uddannet fotojournalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1994, og tilknyttet adskillige billedbureauer i Europa, og arbejder for diverse nyhedsmedier. Han har altid haft en stor passion for naturen og er ved at uddanne sig til friluftsvejleder sideløbende med sin fotografkarriere. Mikkel er desuden fast inventar på Kunsthøjskolen på Ærø, hvor han hver sommer underviser kurser i naturfotografi.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *