Mand ramt af skud på Søborg Torv

Arkivfoto: mullannix930 / Pixabay

I går ved 22.30-toden blev en 34-årig mand ramt af skud ved Søborg Torv.

Flere patruljevogne kom hurtigt frem til stedet, hvor de fandt den 34-årige mand, der var ramt af skud i maven. To-tre biler blev set køre fra stedet. Den ene en Chevrolet Grand Voyager og den anden en Audi A6.

Senere på natten, omkring kl. 23.59 og kl. 01.30 , blev der fundet to udbrændte biler i henholdsvis Bispeengbuen og Bystævneparken i København, som muligvis kan relateres til episoden.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at man efterforsker skudepisoden som et banderelateret skyderi og søger vidner, som har set eller hørt noget mistænkeligt på stedet før og efter kl. 22.30.

– Vi arbejder ud fra, at episoden kan bunde i uoverensstemmelser mellem bander eller banderelaterede personer. Men det må den videre efterforskning afdække, og vi udelukker på nuværende tidspunkt intet. Hvis nogen har set eller hørt noget mistænkeligt, så kontakt os meget gerne, siger politiinspektør Svend Foldager.

Politiet søger vidner, som har set noget eller ved noget om selve skyderiet og vidner som har set personer ved de to steder, hvor bilerne blev brændt af.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes hele døgnet på 4386 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *