18-årig sigtet for indbrud

En 18-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for indbrud.

Mandag kort før klokken 11 modtog politiet en anmeldelse fra en borger, som netop havde oplevet, at tre ukendte gerningsmænd havde været i færd med at afliste en rude i kælderdøren til vedkommendes villa på Skovdiget i Bagsværd.

Manden befandt sig i kælderen, hvorfor han på grund af larmen var blevet opmærksom og var gået ud for at se, hvad der foregik. Gerningsmændene løb efterfølgende fra stedet.

Knap en time senere anmeldte en anden borger, at en mistænkelig mand netop havde ringet på hans dør på Østerhegn i Bagsværd og spurgt om vej til en adresse i området. Manden løb efterfølgende fra stedet sammen med yderligere to personer, som ventede ude ved vejen, hvilket fik borgeren til at fatte mistanke om mulige indbrudstyve og ringede derfor til politiet.

En politipatrulje runderede efterfølgende området for at kigge efter de tre mulige gerningsmænd, da de ved Bagsværd Station fik øje på en person, som stemte overens med det signalement, der var givet af en af personerne. Patruljen gik op på stationen, hvor de så alle tre mistænkte, hvorfor de gik mod dem for at tage kontakt. Da mændene så politiet, løb de i to forskellige retninger, hvoraf to af mændene løb over togskinnerne og slap væk, mens en blev anholdt.

I den anholdtes rygsæk blev der fundet flere tyvekoster bl.a. i form af forskelligt elektronik, som angiveligt er blevet stjålet fra andre adresser i området.

Den anholdte – en 18-årig mand – blev fremstillet i grundlovsforhør i går, hvor han blev fængslet frem til den 28. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *