Mand fra Søborg anholdt for tyveri i Nordvestsjælland

Foto: Rigspolitiet.


En 20-årig mand fra Søborg uden fast bopæl blev i nat anholdt i Holbæk, mistænkt for tyveri og indbrud begået kort tid forinden i Svinninge i Nordvestsjælland. Det skriver Holbaekonline.dk.

Sammen med en 23-årig mand fra fra Lynge, er den 20-årige mistænkt for at have stjålet udendørs PH-lamper fra et hus på N V E i Svinninge, samt at have begået indbrud i et udhus på adressen.

Det var husets beboer, en 53-årig mand, som kontaktede politiet og fortalte, at nogen var ved at stjæle hans lamper. Politiet kørte til stedet og mødte undervejs en sort Audi, som muligvis var flugtbilen. Politiet optog forfølgelsen, der endte i Holbæk hvor Audien blev efterladt. En borger havde set to mænd i en baggård og efter lidt tid traf politiet så den 20-årige og den 23-årige ikke så langt fra hvor Audien var blevet efterladt. Da de ikke umiddelbart kunne forklare, hvad de lavede i området, blev de anholdt.

Torsdag formiddag var begge mænd fortsat i politiets varetægt og skal afhøres til sagen, inden politiets jurister tager stilling til, om nogen af dem skal fremstilles i grundlovsforhør eller løslades efter endt sagsbehandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *