To unge fængslet i sag om overfald på avisbud i Høje Gladsaxe

Arkivfoto: Jane Mejdahl (CC BY-SA 2.0)

Arkivfoto: Jane Mejdahl (CC BY-SA 2.0)


To unge mænd på henholdsvis 18 og 19 år er blevet anholdt og varetægtsfængslet for overfald og forsøg på røveri mod et avisbud i Høje Gladsaxe.

De to mænd er mistænkt for den 3. september i år omkring klokken syv om morgenen at have overfaldet på et avisbud. Avisbuddet blev væltet omkuld, samt slået og sparket af to gerningsmænd, lige som vedkommende blev udsat for røveriforsøg.

Af hensyn til efterforskningen har politiet valgt at tilbageholder oplysninger om, at den ene af de to formodede gerningsmænd allerede blev varetægtsfængslet i Glostrup Ret den 11. oktober, mens den anden formodede gerningsmand blev varetægtsfængslet den 9. november.

Høj prioritet hos politiet
Der har i den seneste tid været flere overfald mod avisbude i Gladsaxe kommune. Det er sager der her høj prioritet hos Københavns Vestegns Politi. Der er derfor sat en række initiativer i gang for at få opklaret disse sager og for at imødegå yderligere overfald på avisbude.

– Vi har heldigvis oplevet et fald i antallet af overfald på avisbude de seneste uger og de gerningsmænd der står bag disse overfald skal vide, at de har politiets udelte opmærksomhed, siger politikommisær Ulrik Hove, der er leder af Lokal Efterforskning Nord.

Politiet hører gerne fra personer, som har oplysninger i sagerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *