13-årig dreng udsat for vold på skoleudflugt

Torsdag eftermiddag ved 13-tiden blev en 13-årig dreng udsat for vold nær Gladsaxevej i Søborg.

Drengen var på udflugt med sin skoleklasse, hvor de legede rollespil på et stort græsareal bag GXU (det tidligere Marienlyst Skole -red.). Drengen blev opsøgt af to større drenge, som angiveligt er elever på GXU. De to drenge tog den 13-årige drengs legetøj og ødelagde det, hvorefter drengen blev sur og spurgte, hvad de havde gang i. Herefter skubbede de to drenge til ham, så han faldt, hvorefter de tildelte ham flere spark på kroppen og i ansigtet. En anden elev fra drengens klasse så, hvad der skete og råbte om hjælp, hvorefter de to gerningsmænd løb fra stedet.

Drengene der overfaldt den 13-årige beskrives som:
A: Dreng, 15-16 år, ca. 170 cm. høj, tynd af bygning med lyst hår og hanekam. Drengen havde en brun plet i sit venstre øje og var iført en sort jakke, mørkeblå cowbopybukser og sorte Nike-sko med hvid sål.

B: Dreng, 15-16 år, ca. 178 cm. høj og slank af bygning. Drengen var iført en sort kasket med hvid skrift, en sort jakke, sorte cowboybukser og hvide Nike-sko.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse kan ske døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *