Frank Dahlgaard smækker med døren i Liberal Alliance

Frank Dahlgaard smækker med døren.

Frank Dahlgaard smækker med døren.

Frank Dahlgaard går af som lokalformand for Liberal Alliance i Gladsaxe og smække samtidig med døren. Det skriver Ekstrabladet.dk

– Jeg smækker med døre, og jeg er rasende. Det kan ikke være sådan, at vi skal topstyres så meget, at vi ikke kan udtale os lidt frisk og sarkistisk siger Frank Dahlgaard til Ritzau ifølge eb.dk

I et brev til Liberal Alliances forretningsudvalg, som EB.dk også har modtaget og offentliggjort skriver Frank Dahlgaard om baggrunden, at han af partiets top er blevet nægtet plads på partiets kanidatlister fremover, angiveligt fordi han efter partitoppens mening, har kommet med nogle kontroversielle udtalelse.

I brevet kalder Frank Dahlgaard det også for “ydmygende” og “dybt pinligt” at Anders Samuelsen på et pressemøde har siddet med Joachim B. Olsen og Ole Birk Olesen på hver sin side, uden de to folketingsmedlemmer på noget tidspunkt fik tildelt ordet.

Frank Dahlgaard har i brevet opstillet tre krav, som han ville have ledelsen af partiet til at opfylde for at han skulle blive. Men det må man så forstå ikke er sket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *