Ransagning af klubhus er slut

Politiet er nu færdige med at ransage et bandeklubhus på Laurentsvej i Bagsværd.

Først på eftermiddagen kontrollerede et stort antal politifolk ca. 150 personer og et antal biler, som ankom til klubhuset.

Senere på aftenen gik politiet ved 22.30-tiden gik ind i huset for at ransage med en dommerkendelse. I klubhuset befandt sig ca. 200 personer. Ransagningen gav ikke anledning til beslaglæggelser eller anholdelser.

Dagens fest markerede etableringen af rockerklubben Satudarah i Danmark.

– Vi følger bandemiljøerne tæt, og vi har længe været bekendt med udviklingen, så dagens markering kommer ikke bag på os, siger Bent Isager-Nielsen.

Han vil ikke spekulere i, hvad etableringen kan betyde fremadrettet.

– Jeg kan imidlertid godt afsløre, at politiet fortsat følger situationen nøje, siger politiinspektøren.

Københavns Vestegns Politi overvåger rocker- og bandemiljøets aktiviteter i samarbejde med andre politikredse, Rigspolitiet og den særlige bandeenhed Task Force Øst.

Sideløbende samarbejder Københavns Vestegns Politi tæt med kommunerne om indsatsen mod bandekriminalitet og øge trygheden.

Øget patruljering og visitationszone
Københavns Vestegns Politi har øget patruljering i området i løbet af natten og har oprettet visitationszone fra lørdag den 9. november kl. 15 til søndag den 10. november kl. 15.

I en visitationszone kan politiet stikprøvevist visitere personer, køretøjer, tøj og genstande for at kontrollere, om nogen besidder eller bærer våben.

Visitationszonen er oprettet som en præventiv foranstaltning efter politilovens § 6.

Formålet er at forebygge strafbare handlinger, så borgerne kan færdes frit og trygt i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *