Truede politipatrulje med pistol

En 17-årig dreng er blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Kort før klokken 20 fik Københavns Vestegns Politi et alarmopkald fra en borger, om at to hætteklædte personer kørte rundt på en knallert ved Kagsåkollegiet med en eller flere pistoler fremme.

Politiet sendte flere patruljer til stedet og kort efter meldte en hundepatrulje at den var blevet truet med pistol af passageren på en knallert. Hundepatruljen eftersatte knallerten og ramte den i forbindelse med standsningen. Knallerten væltede, hvorefter passageren stak af, mens føreren blev anholdt. Ikke langt fra knallerten fandt politiet en pistol, som viste sig at være en splatterpistol.

Føreren, en 17-årig dreng fra Herlev, havde slået sit ene ben, så politiet tilkaldte en ambulance. Drengen ønskede dog ikke at blive behandlet. Han blev anholdt, kørt til Albertslund Politigård, sigtet for overtrædelse af våbenloven og afhørt i overværelse af sociale myndigheder. Han blev løsladt samme aften.

Fordi en patruljevogn ramte knallerten, er det standardprocedure at Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) får sagen til videre undersøgelse. Det tilkommer således også alene DUP at udtale sig om den del af sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *