Mand andholdt med tre skydevåben

Københavns Vestegns Politi har i dag kl. 13.40 anholdt en 28-årig mand med banderelationer på Værebrovej i Gladsaxe.

Han er sigtet for besiddelse af tre pistoler og skarp ammunition og fremstilles i grundlovsforhør mandag med begæring om varetægtsfængsling.

– Vi fører et skærpet tilsyn med bandemiljøet i øjeblikket, og det var en del af den indsats, som førte til pågribelse af manden, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen.

Han oplyser, at Københavns Vestegns Politi siden fredag intenst har efterforsket drabet på en 19-årig mand i Høje Gladsaxe. Desuden koordineres der tæt med den særlige bandeenhed Task Force Øst, Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC), Københavns og Nordsjællands Politi om evt. sammenhænge til de seneste dage udvikling med skudepisoder lørdag og søndag.

– Skyderier på offentlig gade og vej er helt uacceptabelt, og det skal stoppes. Politiet har skærpet vores patruljering, efterforskning og overvågning af bandemiljøet og andre kriminelle grupperinger de seneste dage og vil slå hårdt ned på al kriminel aktivitet, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen.

Som en af en tryghedsskabende indsats har Københavns Vestegns Politi indført visitationszone og skærpet patruljering i kommunerne Ballerup, Herlev og Gladsaxe.

De kommende dage intensiveres den tværsektorielle indsats med kommunale samarbejdspartnere, oplyser han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *