Erling Schrøder stopper i Byrådet

Gladsaxe Byråds ældste medlem Erling Schrøder (A) har meddelt, at han stopper som udvalgsformand for Seniorudvalget 1. januar 2012 og forlader Byrådet 1. april 2012.

Erling Schrøder blev valgt ind i Gladsaxe Byråd i 1970, og har dermed siddet i Gladsaxe Byråd i 42 år, når han forlader posten til april. Han har siden 1974 været formand for socialområdet med skiftende udvalgsnavne og er i dag formand for Seniorudvalget. Derudover har han været viceborgmester i perioderne 1974-1978 samt 1983-1997.

– Erling er og har alle årene været en stor politisk profil – ikke bare i Socialdemokraterne, men i hele Gladsaxe Byråd. Han har altid arbejdet for det brede samarbejde på tværs af politiske skel – et samarbejde, som har været med til at sikre en stabil og langsigtet politik til gavn for alle Gladsaxes borgere. Og så har han gjort en kæmpe indsats for de ældre og i det hele taget på hele det sociale område gennem sit mangeårige arbejde som formand for først Socialudvalget og senere Seniorudvalget. Så det er med tungt hjerte, jeg skal sige farvel til Erling, og jeg er taknemmelig for det gode og loyale samarbejde, vi har haft gennem årene, siger Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst (A).

Erling Schrøder, der netop i sommer kunne fejre sin 80 års fødselsdag, modtog sidste år Ridderkorset for sin mangeårige indsats i kommunalpolitik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *