Gyngemosehallen klar til brug

Gyngemosehallen i Gladsaxe er indviet og klar til brug. Med indvielsen kan borgere og foreninger tage idrætsanlægget i brug, som er tilegnet gymnastik og bevægelse.

Gladsaxes nye multihal Gyngemosehallen er blevet indviet. Med indvielsen af Gyngemose-hallen er der åbnet op for helt nye udfoldelsesmuligheder for foreninger og borgere i området.

Gyngemosehallen, der er en sammensætning af seks forskellige bygninger i to etager, byder på rum til de bløde bevægelsesformer. Den store gymnastikhal består af store, åbne gulve med indbyggede trampoliner, madrasser, skumgummigrav og spejlklædte vægge – alt sammen faciliteter, der indbyder til al bevægelse – lige fra springgymnastik til yoga, aerobic, pilates og dans. Hallen vil også danne rammen om forskellige idræts- og kulturbegivenheder.

Fritids- og ungdomsklub er flyttet ind
Anlægget er på i alt 3200 kvadratmeter under tag og de enkelte bygninger er bundet sammen med store glaspartier, der forener de indre rum med de ydre rum og den omliggende natur. I den ene af anlæggets bygninger er den tidligere fritids- og ungdomsklub Oktobervej nu flyttet ind. Klubben har stort fokus på aktivitet og bevægelse. I alt 280 børn og unge har deres daglige gang i klubben, hvor de frit kan væksle mellem at udfolde sig i hallen og deltage i klubbens aktiviteter. Gyngemosehallen skal også bruges af den nærliggende Enghavegård Skole til skolens idrætsundervisning.

Indendørs og udendørs
I en anden af bygningerne er der indrettet et fitnesscenter, som alle borgere frit kan benytte, for et beskedent beløb. Udover at huse fritids- og ungdomsklub rummer anlægget også mø-derum, administrationslokale og klublokale. Derudover er der bad- og omklædningsfaciliteter til både indendørs og udendørs brugere.

Hallen vil derfor også være et naturligt udgangspunkt for udeaktiviteter i Gyngemosen og Utterslev Mose. Det er muligt for borgerne at komme forbi uanmeldt, klæde om og låse sine ting inde, løbe en tur i området og herefter tage sig et bad. Hallen skal også være centrum for den uorganiserede og selvorganiserede idræt. Derfor er der også ansat en særlig aktivitetskoordinator, som skal igangsætte nye aktiviteter, der kan hjælpe borgerne til et sundere og mere aktivt liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *