Gladsaxe Sports Hostel åbner for alle

Gladsaxe Sports Hostel på Gladsaxevej åbner for privatpersoner, som nu kan bestille overnatning i det hyggelige hostel ved Gladsaxe Sportscenter og samtidig gøre brug af områdets mange faciliteter.

Har du brug for overnatning til dine venner og familie er der nu hjælp at hente på Gladsaxe Sports Hostel. For nu kan også private overnatte i de grønne omgivelser midt i Gladsaxe Sportscenter. Overnattende får gratis adgang til Gladsaxe Svømmehal og mulighed for at benytte sig at områdets mange faciliteter, heriblandt skøjtehal, bowlinghal, motionscenter og fire idrætshaller.
Værelsesprisen er kr. 499,- pr. overnatning for op til 4 personer og inkluderer sengetøj, håndklæde og fri adgang til Gladsaxe Svømmehal, der ligger lige bag hostel.

Sengepladser til 70
Gladsaxe Sports Hostel har 20 værelser med 70 sengepladser, delt mellem både 2- og 4-sengsværelser. Der er gode fælles bade- og toiletfaciliteter og vi sørger for både sengetøj og håndklæder. Derudover har vi en funktionel spise- og fællesafdeling med køkken, og to mødelokaler.

Fødselsdag og konfirmation
Gladsaxe Sports Hostel er også ideelt til at holde fødselsdag, konfirmation eller anden fest med et køkken-alrum med plads op til 60 personer. Du kan vælge selv at lave mad i køkkenet eller med fordel bestille levering ved de nærliggende Restaurant Bolden eller Café Spire. De to mødelokaler og foyeren kan også benyttes til velkomstdrink eller til børneareal, og skal dine gæster overnatte kan du booke værelser efter behov. Anlægget har samtidig andre og billigere lokaler, uden køkken, der kan lejes til fest eller andre private arrangementer.

Se mere på gladsaxe.dk/sportshostel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *