Indvielse af aktiviteter i Gladsaxe Sportscenter

Gladsaxe Kommune vil puste nyt liv i foyeren i Gladsaxe Sportshal med nye aktivitetsmuligheder for idrætsglade børn.

Der er indvielse af de nye faciliteter tirsdag 18. oktober kl. 15, hvor også to nye massagebrikse i svømmehallen bliver taget i brug.

For at skabe liv og aktivitetsmuligheder til de spontane idrætsglade børn, opsætter Gladsaxe Kommune nogle områder til forskellige aktiviteter i foyeren i Gladsaxe Sportscenter.

Områderne vil komme til at bestå af en 5 x 7 meter pannabane til fodbold, en slack-line til at gå balance på samt en hest og en balancebom som mange voksne kender dem fra skoletidens gymnastiksale.

Aktiviteterne rettes ind
– Meningen er, at aktivitetsmulighederne skal udbygges alt efter hvordan vi oplever at de bliver brugt. Det betyder, at de aktiviteter som er der nu, ikke nødvendigvis er der om et halvt år. De vil løbende blive vurderet og forandret alt efter hvordan det bliver brugt, siger Irene Sterlie, formand for Gladsaxe Sportscenters Brugerbestyrelse, der står for den officielle indvielse tirsdag 18. oktober kl. 15.

Etableringen af aktivitetsområdet er første skridt i retning af en revitalisering af foyeren og måden som borgere i Gladsaxe bruger kommunens idrætsfaciliteter på.

To nye massagebrikse
For de mange voksne brugere af svømmehallen, er der også en glædelig nyhed. Gladsaxe Kommune er nemlig ved at få opstillet to massagebrikse i svømmehallen, som også kommer i fuld drift i efterårsferien. Her kan brugerne af svømmehallen forkæle sig selv med et helt kvarters massage for blot 40 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *