Kør en tur med letbanen på Gladsaxedagen

På Gladsaxedagen lørdag 20. august kan du få en virtuel prøvetur i den kommende letbane langs Ring 3. Du kan også høre meget mere om det spændende letbaneprojekt.

Sæt dig godt tilrette i letbaneteltet på Gladsaxedagen og tag på en virtuel tur med den kommende letbane, der skal løbe i Ring 3 fra Lundtofte i nord til Ishøj mod syd.

Aftale om letbanen er på plads
I slutningen af juni indgik transportministeren, Region Hovedstaden og 11 kommuner langs Ring 3 en samarbejdsaftale om letbanen, der beskriver rammerne for etablering af en letbane på strækningen Lundtofte-Ishøj. En strækning, der er 28 km lang, og som vil beløbe sig til 3,75 mia. kr.

Real Dania har udviklet en vision, byvisionen LOOP City for den kommende letbane. Visionen kan ses i en syv minutter lang film, som bliver vist i letbaneteltet, der også viser perspektiverne for den nye transportløsning.

Hør mere om byvisionen for Ringbyen, LOOP City
Med letbanen bliver der etableret et nyt trafikalt spor i Ring 3, som samtidig åbner op for skabelsen af bæredygtig byudvikling i områderne langs Ring 3.

I letbaneteltet vil du kunne høre mere om byvisionen for Ringbyen, som vil bringe en lang række arealer og områder langs letbanen i spil. Visionen skal inspirere til at skabe bæredygtige og selvstændige byområder af høj kvalitet. Nogle af arealerne er allerede ved at blive omdannet til dynamiske områder med både boliger og erhverv.

Du kan også høre om, hvordan Byrådet forestiller sig byvisionen udformet lokalt i Gladsaxe Erhvervskvarter i helhedsplanen Gladsaxe Ringby.

Letbanen færdig i 2020
Det forventes, at letbanen langs Ring 3 kan tages i brug i 2020, men på Gladsaxedagen lørdag 20. august kan du få en smagsprøve på, hvad der er i vente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *