Gladsaxe Taekwondo Klub på sommerlejr i Esbjerg

Gladsaxe Taekwondo Klub er i denne uge på Sommerlejr i Esbjerg.

Gladsaxe Taekwondo Klub deltager i denne uge på den årlige taekwondo sommerlejr, som i år afholdes hos Esbjerg Taekwondo Klub.

Cirka 1000 børn, unge og voksne fra Danmark, Norge, Holland, Belgien, sågar helt fra U.S.A, deltager i lejren, enten som udøvere eller er bare med for at støtte op om dette fantastiske arrangementet. Gladsaxe deltager i år med hele 37 tilmeldte, her af er der hele 30 udøvere i alle aldre og alle bæltegrader.

Hele denne uge står det i træningens tegn, og der bliver gået til den, med træninger fra tidlig morgen til sen aften. Allerede fra den første træning klokken 9, er salene fulde af forvetningsfulde udøvere, som her har muligheden for at suge til sig af den mangeårrige erfaring der ligger i de yderst kompetente trænere.

Trænere med 30 og 40 års erfaring og mange streger på det sorte bælte er ikke et usædvaneligt syn her, så der er rig lejlighed for at få inspiration til sine egne træninger der hjemme eller, prøve kræfter med andre kampsportsgrene, i løbet af dagene.

Aftenen står for Gladsaxe Taekwondo Klubs vedkommende i hygges tegn, hvor forældre og udøvere mødes i vores store fællestelt, til afslapning, kortspil og historier fra dagens træninger, inden det er tidligt i seng – imorgen er der atter en dag, med mere taekwondo træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *