Klubbernes Dag

For 23. gang i træk inviterer Gladsaxes fritids- og ungdomsklubber til Klubbernes Dag på Grønnegården med blandt andet dyrskue, udstillinger, live-bands, dansepiger, street-hockey og mad samt drikke.

Lørdag 16. maj holder alle fritids- og ungdomsklubber i Gladsaxe Kommune arrangementet Klubbernes Dag på Grønnegården.
Samtlige 14 fritids- og ungdomsklubber i kommunen står for programmet, som tager udgangspunkt i de spændende aktiviteter og det arbejde, der foregår til daglig i klubberne. De bliver præsenteret 16. maj på Grønnegårdens arealer.

Et sikkert forårstegn
Et sikkert forårstegn i Gladsaxe Kommune er det årligt tilbagevendende arrangement Klubbernes Dag, som kommunen afvikler for 23. gang på Grønnegårdens arealer lørdag 16. maj klokken 12 til 17. Det flotte samarbejde mellem de 14 fritids- og ungdomsklubber afspejles i en dag med masser af aktiviteter lige fra dyrskue til Street-Hockey.

Spændende arrangement for alle aldersgrupper
Klubbernes Dag er et spændende arrangement for børn, unge og voksne i alle aldre, og derfor opfordres familier i Gladsaxe til at finde cyklerne frem og trille ud til Grønnegårdens dejlige arealer på Transformervej.

Live bands og dansepiger
Klubbernes Dag byder blandt andet på et stort dyrskue, hesteopvisning, spændende boder, udstillinger, live bands, dansepiger, Street-Hockey og boder med gøgl, mad og drikkevarer.

Hvor og hvornår
Lørdag 16. maj foregår Klubbernes Dag på Grønnegårdens arealer på Transformervej 1-5 klokken 12 til 17, og alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *