Gladsaxe vil involvere forældre i foreningslivet

Spejdere og idrætsforeninger ønsker at forældrene deltager i børnenes foreningsliv. Gladsaxe Kommune holder fyraftensmøde tirsdag 12. april kl. 17.30 for foreningsfolk med gode ideer til at involvere forældrene.

Mange forældre kører hver uge deres børn til sport og spejder, og venter så 1-2 timer og henter børnene igen. Netop disse forældre har ofte ikke selv tid til at dyrke sport, men hvorfor kan børnenes og forældrenes sports- og fritidsaktivitet ikke kombineres?

Det vil foreningslivet i Gladsaxe gøre noget ved og holder fyraftensmøde tirsdag 12. april kl. 17.30, hvor foreningsfolk kan komme med gode ideer til at øge forældrenes involvering. Gode ideer belønnes med 5.000 kr, og ideen bliver prøvet af med det samme i foreningen.

Børn og forældre kan dyrke motion sammen
Hvis forældre interesserer sig for deres børns fritidsaktiviteter og bakker op, betyder det, ud over sundheden for både børn og voksne, at børnene forbliver foreningsaktive længere tid. Mange unge melder sig ud af foreningerne i 12-13 års alderen, men hvis forældrene er aktive i samme forening, bliver de unge typisk også længere i foreningen. Så både forældre, børn og foreninger drager fordel af at forældrene har lyst til at være med og støtte foreningslivet.

Fyraftensmøde
Fyraftensmødet foregår på Gladsaxe Rådhus tirsdag 12. april, hvor foreningsfolk kan få tip og gode ideer til at inddrage forældrene i foreningens liv. Mødet foregår kl. 17.30-19.30. Flere foreninger vil på mødet fortælle om deres gode erfaringer med at involvere forældre i foreningens arbejde. Mød Salto City, De Grønne Pigespejdere og Gladsaxe Judoklub, der alle har forældre med i foreningsarbejdet, men på meget forskellige måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *