Mand påkørt og stukket med skruetrækker

Pressefoto: politi.dk

Pressefoto: politi.dk

En 25-årig mand blev i aftes påkørt og overfaldet da han kom ud fra et solcenter på Søborg Hovedgade. Det skriver Netavisen Sjælland.

Ifølge Københavns Vestegns Politi har overfaldet efter alt at dømme relation til en skudsag fra Bagsværd i november sidste år, hvor den 25-årige var impliceret.

Fire mænd, der formentlig havde ventet på den 25-årige i en sort VW Golf, råbte ham an og umiddelbart efter blev han påkørt af en taxi bagfra og faldt om på kørebanen. De fire mænd overfaldt derefter den 25-årige med spark og slag og stak ham med en skruetrækker.

De fire overfaldsmænd stak af fra stedet i ukendt retning i den sorte V Golf.

Ved påkørlsen pådrog den 25-årige si en brækket ankel og sår i hovedet, mens overfaldet resulterede i stiksår i højre skulder og venstre ånd, samt flere slagmærker.

Politiet mener, at påkørslen var sket med fuldt overlæg.

Københavns Vestegns Politi vil meget gerne høre fra vidner som har set påkørslen eller overfaldet, som befandt sig i området ved Søborg Hovedgade omkring kl. 19.40 og måske kan komme med oplysninger om flugtruten eller flugtbilen, samt fra folk som har oplysninger om bilen eller de fire gerningsmænd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *