To 16-årige udsat for groft gaderøveri

To 16-årige drenge blev natten til søndag udsat for et groft røveri.

Drengene kontaktede politiet kort før klokken 4 søndag morgen og fortalte, at de var blevet de var blevet slået og truet af to gerningsmænd til at hæve og udlevere penge fra flere bankautomater. Røveriet foregik over flere timer fra cirka kl. 01.30 og på en rute fra Buddinge S-togsstation til Lyngby Storcenter.

De unge forklarede, at de havde været på computercafé i Bagsværd og taget S-toget herfra lidt over 01.00. På Buddinge station stod de af i håb om, at der gik en bus mod Lyngby fra Buddinge. Her mødte de gerningsmændene, som bad om en cigaret.

Der gik ingen bus, så drengene besluttede at gå mod Lyngby.

På vejen mødte de gerningsmændene igen. Her blev den ene truet med et guldfarvet knojern til at udlevere sin pung og kort efter slået to gange i hovedet med knyttet hånd. Den anden blev holdt fast af den anden gerningsmænd. Pungen indeholdt kun et hævekort, hvorfor de blev truet til at følge med gerningsmændene til flere hæveautomater for at hæve penge. Første stop var en hæveautomat ved Buddinge rundkørsel. Derefter fortsatte de ad Buddingevej mod Lyngby. I Danske Banks hæveautomat i krydset Lyngby Hovedgade – Klampenborgvej forsøgte de ligeledes at hæve penge. Det mislykkedes, hvorfor de fortsatte ad Klampenborgvej, indtil de kom til 7-Eleven ved Lyngby Storcenter. Ved Kino Palæet forlod gerningsmændene dem med trusler om, at hvis de sladrede til politiet, ville de og deres familie blive slået ihjel.

Gerningsmændene gik langs Magasin mod Lyngby Hovedgade og kort efter så de dem i en taxa, der kørte ad Klampenborgvej mod øst i krydset med Sorgenfrigårdsvej.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand.15-20 år. 185 cm høj og kraftig af bygning med blond hår, som var mellemlangt i toppen og meget kort i siderne. Bar diamantøreringe i begge øre. Iført sandfarvet lang jakke med pelskrave, mørkeblå cowboybukser og hvide kondisko. Medbragte et guldfarvet knojern.

B: Mand. 15-20 år. 170 cm høj og spinkel af bygning med mørkebrunt mellemlangt strithår. Havde to flænger i lillefingeren på højre hånd, som han blødte fra. Var iført sort North Face jakke, mørke cowboybukser og sorte sko. Blev flere gange kaldt Emil, hvilket han reagerede på.

Politiet modtager gerne oplysninger fra vidner i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55 eller på telefon 43 86 14 48.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *