Flere butikker i Bagsværd Bymidte

Ny plan skal skabe grobund for flere butikker og mere centerliv i Bagsværd Bymidte. Planen er netop førstebehandlet i Byrådet og sendes i høring fra 25. januar og otte uger frem.

I foråret 2010 blev borgere og interessenter i Bagsværd bedt om at komme med forslag og ideer til, hvordan de ønskede, at Bagsværd Bymidte skulle se ud i fremtiden. Og borgerne ønskede flere butikker og mere centerliv. Derfor har Gladsaxe Byråd nu fået udarbejdet en plan for, hvordan disse ønsker kan blive til virkelighed.

Planen forslår, at der bygges butikker, kontorer og boliger ved Buegården og omkring højhuset overfor. Her skal der også etableres et nyt supermarked til erstatning for Super Brugsen. Parkering skal kunne ske i et parkeringshus eller – kælder med adgang til hovedgaden, så Bagsværddal fortsat kan forblive en fredelig boliggade. Bagsværd Torv og År 2000 pladsen forbedres, så de kan fungere som centrale pladser.

For at sikre en mere grøn bymidte skal der plantes flere træer i området, mens en ombygning af hovedgaden skal sørge for, at bilerne sætter hastigheden ned.

Planen for Bagsværd Bymidte sendes i høring fra 25. januar og otte uger frem. Derudover holdes der borgermøde om forslaget onsdag 2. marts kl. 19.30 i sportscafeen på Bagsværd Stadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *