Mand fængslet for indbrud i forretning

En 49-årig mand fra København er blevet varetægtsfængslet i fire uger for et indbrud i en forretning på Bagsværd Hovedgade.

Indbruddet blev begået natten mellem torsdag og fredag.

En politipatrulje observerede en bil foran en forretning på Bagsværd Hovedgade. Den 49-årige gik hastigt fra butikken hen til bilen, og politifolkene så kort efter, at døren til butikken var brudt op.

Patruljen eftersatte derfor køretøjet, der accelererede hurtigt ud fra parkeringspladsen.

Bilen kørte med høj hastighed og patruljen tabte derfor bilen af syne. Det lykkedes patruljen at komme på sporet af bilen igen, og betjentene steg ud af patruljevognen og bad manden standse – han valgte dog i stedet at bakke og køre væk fra politiet.

Kort efter mistede den 49-årige herredømmet over bilen og påkørte et vejskilt.

Båden den 49-årige mand og en kvindelig passager blev anholdt og taget med til afhøring på politistationen i Albertslund.

I bilen fandt betjentene varer, som var blevet stjålet fra forretningen.

Kvinden nægtede indbruddet, mens manden erkendt. Han blev fredag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger.

Ud over at blive sigtet for indbruddet er den 49-årige også sigtet for brugstyveri af det køretøj, der blev brugt under indbruddet samt for at køre i påvirket tilstand. Han har desuden verserende sager og er tidligere straffet for lignende kriminalitet. Han erkender forholdene, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Læs også: To anholdt for indbrud i forretning i Søborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *