Kildegårdens café fejrer 25 års jubilæum

For 25 år siden åbnede kommunens første pensionistcafé på Kildegården. Det vil blive fejret med spændende aktiviteter i dagene mandag 14. til fredag 18. juni.

Pensionistcafeen på omsorgscentret Kildegården fylder 25 år, og derfor vil der i dagene mandag 14. til fredag 18. juni være salg af spændende egnsretter i cafeen. Der vil også daglig være aktiviteter i Kildegårdens hyggelige caféhave, såsom folkedansopvisning, pileflet, sønderjysk kaffebord, blomsterbinding og grill arrangement.

Tirsdag 15. juni vil der endvidere være salg af de flittige hænders håndarbejde og åbent hus mellem kl. 14 – 17, hvor du kan se de nye midlertidige pladser på Kildegården og Genoptræningscentret, samt prøve centerets genoptræningsredskaber.

Caféen fik hurtigt succes
Åbningen af pensionistcaféen var kulminationen på en række ombygninger og tilbygninger i årene forinden, hvor Plejehjemmet Kildegården blev udbygget til Omsorgscenteret Kildegården.

Kildegårdens Café blev hurtigt en succes med mange besøgende, som er fortsat igennem de 25 år som caféen har eksisteret. Mange kommer for at nyde samværet med venner og bekendte. Der kommer mellem 100- 150 pensionister dagligt og spiser i caféen.

Unikt tiltag i Gladsaxe
Pensionistcaféen på Omsorgscentret Kildegården var et helt unikt tiltag i Gladsaxe Kommune, som pensionister og førtidspensionister kunne benytte sig af. Her kunne man købe sig et måltid mad til en rimelig pris og samtidig nyde socialt samvær med andre.

Senere er der åbnet pensionistcaféer på de øvrige omsorgscentre i kommunen, således at kommunen nu har seks velfungerende pensionistcaféer.

Alle er velkommen til jubilæumsarrangementerne. Du kan læse mere på Kildegårdens hjemmeside gladsaxe.dk/kildegaarden under pensionistcafé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *