Borgmesteren afslørede Bagsværds Skoles nye logo

Den nye Bagsværd Skole, der står klar til brug i august 2013, har fået sit logo. Det blev afsløret af borgmester Karin Søjberg Holst (A) ved en reception på Gladsaxe Rådhus i går.

Borgmester Karin Søjberg Holst afslører den nye Bagsværd Skoles logo. Logoets skaber Louise Mie Larsen ses til venstre,  Foto: Gladsaxe Kommune.

Borgmester Karin Søjberg Holst afslører den nye Bagsværd Skoles logo. Logoets skaber Louise Mie Larsen ses til venstre, Foto: Gladsaxe Kommune.


Elever, forældre, ansatte og andre interesserede har haft mulighed for at komme med forslag til det nye logo for den nye Bagsværd Skole i en logokonkurrence. I alt 23 logoforslag landede på bordet foran dommerkomiteen, der skulle udpege vinderlogoet ud af de mange gode og kreative logoforslag.

Grafisk designer vandt
Valget faldt på et logo tegnet af 27-årige Louise Mie Larsen, der er uddannet grafisk designer sidste år fra Arkitektskolen i København. Louise Mie Larsen er ikke uvant med at designe logoer. Hun har også tegnet logoet til Statens Teaterskole – dette logo er dog ikke taget i brug endnu.

Vinderlogoet blev præsenteret af borgmester Karin Søjberg Holst ved en reception i rådhushallen på Gladsaxe Rådhus, hvor logoets skaber blev præmieret med et gavekort til en værdi af 1.000 kroner. Vinderlogoet vil komme til at præge skolens brevpapir, hjemmeside, nyhedsbreve og generelle visuelle udtryk.

Bagsværd Skole klar i 2013
Den nye Bagsværd Skole bliver til ved en sammenlægning af Søndergård Skole og den gamle Bagsværd Skole. Allerede fra 1. august i år samles alle elever på Bagsværd Skoles areal i de gamle bygninger og et antal pavilloner. Den nye moderne og miljøvenlige skole vil stå klar til brug i august 2013, hvor Søndergård Skole ligger i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *