Store Cykeldag i Gladsaxe for hele familien

Gør cyklerne klar til den 13. juni – årets Store Cykeldag. Der er lagt op til en både sjov og hyggelig cykeldag for hele familien, når borgmesteren sætter løbet i gang fra Gladsaxe Rådhusplads. Det er gratis at deltage og for alle.

Arrangementet starter på rådhuspladsen klokken 10. Her tilmelder du dig den rute, du vil køre, du får et kort, en quiz, du kan besvare undervejs og en vandflaske udleveret. Der er mulighed for at cykle enten 8 km, 14 km eller 28 km. Alle turene foregår på Svaleruten og er markeret med skilte.

Dagens program
Borgmester Karin Søjberg Holst byder velkommen klokken 10.30. Herefter går starten ud på de forskellige ruter. Der er mulighed for at køre i samlet gruppe på den korteste rute.

Der er mange muligheder for både natur- og kulturoplevelser undervejs. Bagsværd Kirke, Thorasminde og Gladsaxe Fort er åbent for besøg, og der vil være tre bemandede pausesteder, hvor der også er mulighed for at komme på toilettet.

Turen slutter samme sted som den startede. På pladsen vil du kunne købe smoothies til billige penge og Forebyggelsescentret i Gladsaxe vil tilbyde vejledning i en sundere livsstil.

Klokken 15 trækkes vinderne af quizzen – der er tre gavekort på højkant til Dansk Cyklist Forbunds butik.

Cykelruterne
8 km ruten. Det er muligt at køre denne rute i samlet flok, men det kræver tilmelding på forhånd. Kontakt Forebyggelsescentret på 39575760.

14 km ruten er tiltænkt familier med yngre børn. Det er cirka halvdelen af Svaleruten.

28 km. ruten er for alle, men primært for deltagere over 8 år, der er vant til at cykle. Her kører du hele Svaleruten, der er kommunens officielle rute, rundt om hele Gladsaxe.
Store Cykeldag er arrangeret af Gladsaxe Kommune i samarbejde med Dansk Cyklist Forbund.

Du kan læse mere på gladsaxe.dk/cykel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *