Politiet søger vidner til indbrud i Søborg

Foto: Hans Slegers

Foto: Hans Slegers


Lokalpolitiet i Gladsaxe søger vidner efter de seneste ugers mange indbrud.

I de sidste fem uger har ukendte gerningsmænd begået 12 villaindbrud ved underboring af henholdsvis terrassedøre og vinduer. Gerningsstederne er alle beliggende i Søborg, tæt på og nord for Utterslev Mose. Indbruddene er begået inden for et meget snævert område, der dækker Tværmarksvej, Toppen, Mars Allé, Nordtoftevej, Holmevej, Havevej, Højvangen, Søborg Hus Allé samt Thor Langes Allé. Der er fortrinsvis tale om villaer med første sal og kælder, hvor beboerne typisk sover på 1. sal.

Kendetegn i indbruddene
Gerningsmændene har i alle tilfældene indfundet sig i villaerne om natten, og de har skaffet sig adgang ved hjælp af underboring. Derudover er det, som tyvene går efter, også det samme. Gerningsmændenes foretrukne udbytte er nemlig bærbare PC’ere, mobiltelefoner, videokameraer, pas, kreditkort, smykker, tegnebøger og kontanter. Fælles for de tyvekoster er, at der er tale om let omsælgelige ting, der kun fylder lidt.

I de fleste tilfælde har gerningsmændene begrænset deres færden på gerningsstederne til stueetagen, men der er også eksempler på, at gerningsmændene har været overalt i huset.

Har du set eller hørt noget?
Lokalpolitiet i Gladsaxe, der efterforsker sagerne, har desværre ingen konkret mistanke til gerningsmændene, der foreløbig ikke har efterladt sig brugbare spor – ud over, at indbruddene er begået på samme måde. Det kan dog oplyses, at netop denne fremgangsmåde tidligere har været benyttet af ”Østeuropæiske tyvebander”.

Lokalpolitiet i Gladsaxe anmoder om, at borgere der evt. bemærker mistænkelige personer/køretøjer, noterer køretøjets reg.nr., og kontakter politiet.

Evt. vidner eller andre, der mener at have oplysninger til sagernes opklaring, bedes kontakte politikommissær Michael Sørensen, Lokalpolitiet i Gladsaxe, tlf. 72 58 73 55.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *