16-årig løsladt i sag om overfald på højgravid

Dommeren valgte at løslade en 16-årig dreng i en sag om røveri og vold mod en højgravid 30-årig kvinde. Det skriver Ekstrabladet.dk

Overfaldet fandt sted ved 18-tiden mandag den 22. marts ved et busstoppested på Novembervej ud for numer 28.

Kvinden har forklaret til politiet, at røveriet skete, mens hun ventede på bussen. Kort forinden bemærkede hun en yngre mand ved stoppestedet. Han udviste en besynderlig opførsel ved flere gange at gå frem og tilbage over vejen.

Cirka kl. 18.13 gik han hen til kvinden. Uden varsel slog han hende tre gange med knytnæve i ansigtet og hev i hendes tørklæde, så hun røg ned på jorden. Derefter sparkede han hende tre gange hårdt i maven, mens han råbte, at han skulle have hendes taske.

Remmen på kvindens taske gik i stykker, og det lykkedes gerningsmanden at rive den til sig, hvorefter han flygtede ad Novembervej i retning mod Mørkhøjvej.

Genkendte selv drengen
Ekstrabladed.dk skriver, at kvinden i tirsdags tilfældigt genkendte den 16-årige på gaden i Gladsaxe som sin overfaldsmand. Han blev anholdt og sigtet i sagen, men ved grundlovsforhør ved Retten i Glostrup valgte dommeren at løslade drengen. Dommeren mente, at der var tilstrækkeligt mistanke grundlag.

Politiet har opretholdt sigtelsen mod den 16-årige, som hele tiden har nægtet sig skyldig og givet en forklaring på hvor han var på overfaldstidspunktet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *