Distriktsændring på Stengård Skole udskudt

Stengård Skole får i det kommende skoleår tre børnehaveklasser. Det besluttede et enigt Børne –og Undervisningsudvalg på et møde tirsdag aften. De tre børnehaveklasser oprettes med gennemsnitlig 26 børn i hver klasse, så der er plads til tilflyttere.

Permanente distriktsændringer fra 2011-12
Stengård Skole er egentlig tosporet, men har de sidste to år været nødt til at oprette tre børnehaveklasser. For at skolen igen kan blive tosporet, bliver der inden sommeren 2010 lavet forslag til permanente ændringer af skoledistriktet. Distriktændringerne bliver vedtaget i løbet af efteråret og træder i kraft fra skoleåret 2011-12.

Problemer med lokalekapaciteten
Der er ikke fysisk kapacitet på skolen, til at have tre børnehaveklasser i det kommende skoleår og derfor vil Børne- og Undervisningsudvalget senere i denne måned tage stilling til, hvordan pladsproblemet på Stengård Skole skal løses.

På grund af pladsmangel bliver søskendekriteriet begrænset for de børn, som bor udenfor det nuværende distrikt. Når der fremover bliver optaget børn, som ikke bor i distriktet, har deres søskende ikke krav på optagelse på skolen. Men de vil i stedet få førsteprioritet ved optagelse af børn fra andre distrikter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *