Få 60 procent rabat på cykelhjelmen

Gladsaxe Kommune giver 60% tilskud til cykelhjelm. Foto: Jørgen Larsen.

Gladsaxe Kommune giver 60% tilskud til cykelhjelm. Foto: Jørgen Larsen.


Gladsaxe Kommune giver 60 procent i tilskud til køb af cykelhjelm i ny kampagne.

Ved en officiel måling i 2008 var Gladsaxe den kommune i Danmark med størst andel af cykelhjelmsbrugere. 28 % af cyklisterne cyklede med cykelhjelm, men på trods for det flotte resultat ønsker kommunen at gøre en ekstraordinær indsats for at flere borgere husker cykelhjelmen næste gang de træder i pedalerne.

Kommunen tilbyder derfor, at folk der bor eller arbejder i Gladsaxe Kommune kan få tilskud til at købe en cykelhjelm. Kommunen giver et tilskud på 60 % – dog max 300 kroner, til køb af en ny godkendt cykelhjelm hos en af de cykelhandlere, der deltager i kampagnen.

Tilskuddet fås direkte i butikken ved personligt fremmøde. Skal hele familien have en hjelm, skal I alle med ned i butikken og fremvise gyldig legitimation – f.eks. billedlegitimation eventuelt suppleret med sygesikringsbevis. Ansatte i kommunen skal vise en lønseddel som dokumentation for at være berettiget til tilskuddet. Der gives kun tilskud til køb af én cykelhjelm til hver borger eller ansat.

Cykelhandleren hjælper med at indstille hjelmen, så den yder optimal beskyttelse mod alvorlige hovedskader.

Kampagneperioden, hvor Gladsaxe Kommune giver tilskud løber frem til 13. juni 2010 eller til tilskudspuljen på 340.000 kr. er tømt.

Du kan læse mere om kampagnen, og se hvilke cykelhandlere der deltager her.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *