Giv den nye bydel navn og vind 10.000 kroner

Kan du finde på et godt navn til den nye bydel i Bagsværd? – så har du muligheden for at vinde 10.000 kroner.

I forbindelse med den igangværende høringsfase har Byrådet udskrevet en konkurrence om navnet til det nordlige Bagsværd Erhvervskvarter, der de kommende år skal omdannes til et nyt attraktivt bolig- og erhvervsområde.

Området er indtil videre blevet kaldt ”Bagsværd Park”, men da der har været meget forskellige reaktioner på navnet, har Byrådet besluttet at lade områdets borgere og virksomheder komme med forslag til navnet.

Navnet på konkurrencen er: ”Hvad skal bydelen hedde?”, og deadline for at indlevere navne er 11. maj 2010, hvor også høringsfasen løber ud. Du kan sende dit navneforslag til: byplan@gladsaxe.dk eller til: Gladsaxe Byråd, By- og Miljøforvaltningen, Rosenkæret 39, 2860 Søborg.

Navnet afsløres 16. juni
De indkomne navneforslag vil blive vurderet af en dommerkomite bestående af Økonomiudvalget samt repræsentanter fra følgegruppen til projektet og Gladsaxe Erhvervsråd, som alle er spiller en væsentlig rolle i området.

Vindernavnet vil blive offentliggjort på byrådsmødet 16. juni, hvor vinderen samtidigt vil få overrakt en check på 10.000 kroner af Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst (A).

D kan læse mere om den nye bydel på www.gladsaxe.dk/bagsvaerdpark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *