Ta’ i byen med det offentlige for 20 kroner

Teater, biograf, en god middag eller en tur i byen. Byens gode tilbud er mange, og nu er der mulighed for at komme frem til dem nemt og hurtigt for kun 20 kr.

Hovedstadens trafikselskaber er gået sammen om en billet, hvor du kan rejse med bus, tog og metro i hele hovedstadsområdet efter kl. 19 til kun 20 kr., hvis du bestiller billetten via SMS.

Billetten gælder frem til kl. 06 om morgenen i alle zoner og kan derfor bruges hjem fra byen med både metro, natbusser, Kystbanen, S-tog, regionaltog og lokalbanetog.

Så nemt er det
Du sender en SMS med ordet ”aften” til 1415. SMS-billetten, gælder i alle zoner i to timer. SMS-billetten kan bruges til bus, regionaltog, S-tog, metro og lokalbanerne i hele hovedstadsområdet. Tilbuddet gælder i tidsrummet mellem kl. 19 og frem til kl. 06. Billetten gælder fra den bestilles, dvs. når billetten er modtaget på mobilen, og kan derfor ikke bestilles på forhånd.

Tilbuddet gælder foreløbig fra den 26. marts og tre måneder frem, hvorefter trafikselskaberne beslutter, om de vil fortsætte året ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *