Gladsaxe nomineret til online pris

Gladsaxe Kommune er en blandt 13 nominerede til prisen “Bedste Online Kommune”.

Prisen er nyindstiftet og vil fremover blive uddelt hvert forår i forbindelse med en større kommunal kommunikationskonference, der arrangeres af KommuneNyt.dk. I 2010 er der tale om konferencen Den Kommunikerende Kommune d. 2. marts, hvor Indenrigsminister Karen Ellemann overrækker prisen.

Udover Gladsaxe Kommune er også Frederiksberg, Gentofte, Hjørring, København, Langeland, Morsø, Næstved, Odense, Skive, Sydsjurs, Vejle og Viborg Kommuner nomineret.

Et uafhængigt dommerpanel bestående af blandt andre Professor Finn Frandsen, Århus Handelshøjskole, Chefredaktør Nils Sjøberg. Danske Fagmedier og Kommunikationschef Charlotte Konow, Anvendt KommunalForskning, vil finde frem til vinderkommunen, der offentliggøres på et pressemøde tirsdag den 2. marts kl. 10.45 i Fællessalen på Christiansborg.

Dommerpanelet vil inden offentliggørelsen reducere antallet af hjemmesider til tre og der uddeleles. Der uddeles en førsteplads en andenplads og en tredjeplads i konkurrencen.

Bedste Online Kommune er indstiftet af KommuneNyt.dk i samarbejde med OFIN – Institut for Offentlig Information, der desuden ejer Danske Fagmedier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *