Kommunen vil købe Gladsaxe Ny Teater

Gladsaxe Kommune vil nu undersøge muligheden for at købe de bygninger, som huser Gladsaxe Ny Teater.

Teateret har længe været i et økonomisk uvejr og nu vil Undervisningsministeriet sælge bygningen, som huser teateret. Gladsaxe Ny Teaters erhvervsfond fået tilbud fra Undervisningsministeriet om at købe de bygninger, som teateret anvender i dag. Men da teaterets fremtidige drift i forvejen er usikker, er det tvivlsomt, om det kan lade sig gøre.

I Gladsaxe Kommune har man længe drømt om at få et nyt spillested for moderne, rytmisk musik og derfor undersøger kommunen nu om det er muligt at købe bygningerne og oprette et fælles teater- og musikspillested.

– Jeg synes det er oplagt at tænke de to projekter sammen. Vi skal i forvejen til at undersøge mulighederne på at etablere et nyt spillested for moderne, rytmisk musik i Gladsaxe. Så hvis vi ved at købe teaterbygningen kan udvide de kulturelle tilbud til borgerne ved at skabe et sted, hvor der både kan spilles musik og teater, så skal det bestemt overvejes, siger Gladsaxe Kommunes nye formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget, Katrine Skov (A).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *